De producten van IMAGE Skincare

Dierproef- en parabenen vrij

Alle producten van IMAGE Skincare zijn dierproefvrij- en parabenen vrij. Daarnaast zijn alle productverpakkingen van recyclebaar materiaal gemaakt, met als opdruk plantaardige soja inkt en zijn alle verpakkingen organisch afbreekbaar.

 

Wetenschappelijk bewezen

De producten van IMAGE Skincare worden ontworpen voor dermatologen, huidtherapeuten, huidspecialisten, schoonheidsspecialisten en artsen. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische bestanddelen en de laatste wetenschap met klinisch bewezen rendement. Om deze reden worden producten en behandelingen van IMAGE Skincare wereldwijd ingezet die unieke resultaten op huidverbetering opleveren.

 

Care for Skin Foundation

Jenna Ronert heeft samen met haar echtgenoot Dr. Marc Ronert, klinisch directeur van IMAGE Skincare en gecertificeerde plastisch chirurg, niet alleen IMAGE Skincare, maar ook hun eigen foundation opgericht. De Care For Skin Foundation is een non-profit organisatie opgericht in 2011 die mensen steunt die lijden aan huidproblemen veroorzaakt door ongelukken, tumoren, verbrandingen, littekens of genetische afwijkingen. Ons doel is om deze mensen, die een behandeling niet kunnen betalen, te helpen met huidverbeterende operaties.

 

Met de verkoop van ons “Ormedic sheer pink lip enhancement complex product“ komt een deel ten goede aan de Care for Skin Foundation.

Ormedic Sheer lip